Ο Αργύρης Γιαννίκης σχολίασε τη νίκη επί του Ατρομήτου στο ντεμπούτο του, τονίζοντας πως στόχος ήταν το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ανέφερε πως όλοι οι παίκτες μπορούν να ξεκινούν βασικοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννίκης στην Cosmote:

Για το ντεμπούτο του και τη νίκη:

«Στόχος ήταν η νίκη σήμερα και την πετύχαμε, βάλαμε τρία γκολ και χωρίς να δεχθούμε και αυτό είναι πολύ καλό. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλη την εβδομάδα».

Τι προσπάθησε να κάνει όλη την εβδομάδα με λίγες προπονήσεις:

«Κοιτάς να προετοιμάσεις την ομάδα απέναντι στον αντίπαλο που έρχεται. Να έχει αυτοπεποίθηση και πλάνο. Δεν ήταν εύκολο γιατί είχαμε παίκτες σε Εθνικές. Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο για να έρθει η νίκη».

Για τις αποφάσεις του με Μήτογλου και Ρότα να τους ξεκινήσει και πώς τους σκέπτεται:

«Κάθε παίκτης είναι 11άδας. Εχει ποιοτικούς παίκτες η ΑΕΚ. Βιντεοσκοπούμε την προπόνηση, βλέπουμε τον αντίπαλο και βγάζουμε την 11άδα. Εχω μία εικόνα στην προπόνηση. Αν ο παίκτης μας δείχνει την εικόνα που πρέπει, τότε δε διστάζουμε. Κάθε παίκτης της ΑΕΚ έχει την ποιότητα να παίξει στην 11άδα».

Για τα στοιχεία που θέλει να βάλει στην ομάδα και τι είδε σήμερα:

«Μετά από μία εβδομάδα δε γίνεται να είναι τέλεια όλα. Είδαμε πράγματα που βγήκαν, άλλα που δεν βγήκαν. Είχαμε όμως τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Ατρόμητο να κάνει ευκαιρίες όχι επικίνδυνες».

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας στη γενική της εικόνα κι αν είναι κοντά σε αυτά που θέλει:

«Σήμερα πιστεύω ότι χάναμε τη μπάλα πολύ εύκολα. Δεν έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση αυτό».

Για το ότι είναι… λιγομίλητος στις δηλώσεις του και την επιθυμία όλων να τον μάθουν, ενώ πλέον που είναι στην ΑΕΚ ασχολούνται περισσότερο με αυτόν:

«Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτά. Είναι ωραίο να το ακούω, αλλά η δουλειά μου είναι στην προπόνηση και στα Σπάτα. Δε τα συνειδητοποιώ αυτά».

Πόσο κοντά έφτασε η ΑΕΚ απόψε σε αυτό που πίστευε ό,τι θα δει:

«Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ήξερα ότι ο Ατρόμητος είναι ποιοτική ομάδα. Το ελέγξαμε όμως και πήραμε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο. Είμαι ευχαριστημένος»