Στην πιθανή επιλογή του Νορντίν Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ στο εντός με τον Παναιτωλικό, από τη στιγμή που ο Αραούχο είναι off, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV o τεχνικός της Ένωσης, Αργύρης Γιαννίκης.

«Σίγουρα είναι μια επιλογή, αλλιώς δεν θα την κάναμε. Είχε παίξει και στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο σε αυτή τη θέση. Οπότε, είναι μια λύση», είπε ο Γιαννίκης σε ερώτηση αν επαναληφθεί το σκηνικό των τελευταίων λεπτών της Λαμίας με τον Μαροκινό να παίζει σέντερ φορ.

«Η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στην εικόνα της ομάδας, θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στις φάσεις του παιχνιδιού μας που έχουμε τον έλεγχο», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ σε ερώτηση για τον στόχο της ομάδας στο ματς με τον Παναιτωλικό εκτός από τους τρεις βαθμούς.

Ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις με δεδομένη την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Ήταν περίπλοκη η προπόνηση της εβδομάδας που πέρασε γιατί έπρεπε να ενσωματώσουμε τους παίκτες που προέρχονταν από covid. Ήταν, όμως, μια εβδομάδα που είχε από όλα, είχε άμυνα, επίθεση, εντάσεις και μετάβαση. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς», επισήμανε.