Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για την ήττα από τον Αστέρα, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός, όμως του έλειπε το κάτι παραπάνω στο τελευταίο τρίτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Δεν νομίζω πως ήμασταν κακοί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, ελέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν είχαμε θέμα με την κατοχή. Προηγηθήκαμε και σε όλο το ματς είχαμε την πρωτοβουλία. Δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, που θα μας έδινε παραπάνω φάσεις. Χάσαμε από τον εαυτό μας, χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της νίκης της αντίπαλης ομάδας, κάναμε πολύ σοβαρά λάθη.

Πρέπει να βρούμε επιλογές επιθετικά όταν μια ομάδα αμύνεται με περισσότερους παίκτες. Μέχρι στιγμής σε όσα ματς ήμασταν πίσω στο σκορ δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις. Σίγουρα μπορούσαμε περισσότερα πράγματα. Η ήττα πονάει. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, κάναμε καλό ματς, μας έλειπε η ταχύτητα στις φάσεις που ήταν να τελειώσουμε. Αν το είχαμε αυτό θα μπορούσαμε περισσότερα. Ανασταλτικά δεν ήμασταν κακοί.

Στα εκτός έδρας δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εξαρτάται και από το ματς. Μπορεί να μας εμπνέει περισσότερο η έδρα μας, όπως είναι λογικό, όμως αγωνιζόμαστε σε όλα τα ματς με το ίδιο σκεπτικό. Πιστεύω αυτό το θέμα με τα εκτός έδρας θα λυθεί σύντομα.»