Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δίκαια είναι πρώτος από την αρχή της σεζόν έως τώρα και θα παλέψει για τον τίτλο μέχρι τέλους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είναι δίκαια πρώτος από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα και θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός δέχεται μια ερώτηση και απαντάει.

Εάν ήσασταν ένας απλό παρατηρητής που έβλεπε το παιχνίδι και δεν ξέρατε ποιος είναι ο Ολυμπιακός, ποιος ο Παναθηναϊκός, ποια ομάδα θα λέγατε πως είναι η μικρή;

Γιατί το ρωτάτε αυτό; Μην υποτιμάτε την ομάδα μου. Μην το κάνετε, δεν είναι σωστό. Νομίζω πως εγώ με τη συμπεριφορά μου δεν έχω δείξει πως δεν έχω σεβασμό στον αντίπαλο. Ήμασταν 12 βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό και δεν το κάνατε αυτό, δεν με ρωτήσατε ποτέ.

Μην βλέπετε το σημερινό παιχνίδι αλλά ολόκληρη την εικόνα του πρωταθλήματος, οπότε μένουν δύο παιχνίδια και από την αρχή μέχρι σήμερα στην κορυφή γιατί το δικαιούμαστε, δεν μας χάρισε κανείς κάτι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Η ερώτηση είναι λίγο προσβλητική γιατί αναφέρεστε μόνο σε ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα ντέρμπι αλλά όλα τα παιχνίδια“.