Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι η ομάδα του βρίσκεται στον σωστό δρόμο και θα πρέπει να συνεχίσει την καθημερινή δουλειά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι: «Πάντα για εμένα το σημαντικότερο είναι η γενική λειτουργία της ομάδας. Είναι πολύ θετικό το ότι συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες συν το γεγονός ότι παίξανε κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές σήμερα, οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπήκαν, χωρίς να μειωθεί η απόδοση της ομάδας».

Για τις απουσίες που είχε: «Πάντα είναι σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να υπολογίζεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχεις στο ρόστερ. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι καταφέραμε σήμερα να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Η λειτουργία της ομάδας ήταν καλή και θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα βασίζεται στο σύνολο».

Για το αν πέρασε το μεταβατικό στάδιο και αν θα υπάρχει από εδώ και πέρα βελτίωση: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν όλα, από την άλλη έχουμε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο, ωστόσο όλοι έχουν καταλάβει που βρισκόμαστε, είμαστε στον σωστό δρόμο και προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώσουμε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές».