Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη της Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού με 2-1 για το UEFA Youth League, ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε χαρακτηριστικά σχετικά τον στόχο του πρωταθλήματος της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου πως: “Πάντα κυνηγάμε το πρωτάθλημα και πάντα μας κυνηγάνε. Έτσι όμως είναι πιο ωραίο”.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικος της Κ19 του Δικεφάλου του Βορρά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε πολύ καλά. Τα παιδιά θέλουν δουλειά ώστε να βελτιώνονται κάθε μέρα. Έχουμε ρεβάνς όμως στη Θεσσαλονίκη.

Είχαμε ένα ντέρμπι την προηγούμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό και ήταν πολύ έντονο. Κάποια παιδιά ήταν πολύ κουρασμένοι. Έχουμε έναν αγώνα 90 λεπτά αλλά το σημαντικό είναι να βελτιώνονται ατομικά».

Για το ότι είναι το φαβορί: «Το φαβορί είναι μέσα στο γήπεδο. Τα άλλα παιδιά παίξανε μπάλα και παλεύανε, ήταν δύσκολο. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχεις σεβασμό και να τα δίνεις όλα. Δεν είναι εύκολο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια:«Πάντα κυνηγάμε και πάντα μας κυνηγάνε. Πάντα έχουμε πολλούς αντίπαλους αλλά έτσι είναι πιο ωραίο. Πιστεύω ότι η πρώτη ομάδα μας, είναι καλή ομάδα και κάνει καλή δουλειά. Πιστευω οτι φέτος αν πάνε όλα όπως πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να αναφερθώ και στον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ εκανε χιλιόμετρα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί ήταν κοντά στην ομάδα».