Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και τόνισε πως χρειαζονται αλλαγές στον σύλλογο, προκειμένου ν’ανέβει επίπεδο.

Είδαμε κάποια παιδιά, τα οποία δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής, είδαμε κάποια πράγματα θετικά, κάποια όχι και τόσο καλά. Με την ομάδα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Με άλλα πράγματα που έχουν συμβεί στα τελευταία παιχνίδια δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά αν πω κάτι παραπάνω μπορεί να βγει εναντίον μου.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές έπρεπε να ξεκουραστούν για αυτό και θέλαμε να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και σίγουρα έπαιξε ρόλο το ότι θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου, με όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση».

Ήταν μια σεζόν που είχε αρκετές αναταράξεις, περάσαμε κάποιες περιόδους που δεν είμαστε καλά, ωστόσο η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και έβγαλε πολύ καλή αντίδραση. Σε κάποια πράγματα χάσαμε χρόνο και αυτό που μένει στο τέλος είναι πώς ότι και να γίνει είναι μάθημα για εμάς.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν θα τα μεταφέρω στους ιδιοκτήτες του συλλόγου την κατάλληλη στιγμή.

Για τον τελικό αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει ένα πραγματικά καλός διαιτητής, γιατί είναι ένας τελικός. Από εκεί και πέρα πραγματικά ας κερδίσει ο καλύτερος».

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός: Άσκησε έφεση για τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό!
Επόμενο άρθροΕλ Αραμπί: «Κάναμε τη δουλειά μας σήμερα»