Ο Δημήτρης Γούτας μίλησε για το μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του, τον Ακπόμ, ο οποίος θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis 95,5:

Για το δικό του μέλλον: «Είμαι στην Αθήνα και κάνω προπονήσεις με τους άλλους κομμένους στο Ρέντη και περιμένω να βρω την επόμενη ομάδα. Δεν γνωρίζω αν θα φύγω ελεύθερος ή δανεικός».

Το προφίλ του Ακπόμ: «Ναι, ο Τσούμπα ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα, αμέσως μπήκε στο κλίμα και με την ποιότητα του έκανε τη διαφορά. Είναι παίκτης γρήγορος, δυνατός με καλά τελειώματα. Έχει καλή προσωπικότητα και φαίνεται ότι είναι παίκτης από μεγάλη ομάδα».

Αν είναι έτοιμος να μπει να παίξει: «Η γνώμη μου είναι πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας καλός παίκτης και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Αν μπορεί να κάνει τη διαφορά: «Πιστεύω μπορεί να κάνει τη διαφορά γιατί έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και βελτιώνεται συνέχεια».

Αν δέχτηκε πρόταση από τον Άρη: «Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω κάτι. Έχω προτεραιότητα το εξωτερικό. Στόχος μου είναι να βρω μια ομάδα από το εξωτερικό και στη συνέχεια θα δούμε».

Τις εμπειρίες του στο εξωτερικό: «Είναι πολύ διαφορετικά. Η οργάνωση, το πρωτάθλημα είναι πιο γρήγορο αλλά είχα στην ομάδα μου δύο Έλληνες. Για αυτό πέρυσι και πρόπερσι ήταν πιο εύκολο να μπω στο κλίμα».

Αν μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ οι Κίτσιου και Χαρίσης: «Εννοείται πως και ο Στέλιος και ο Χάρης είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Έκαναν πολύ καλή χρονιά στο Βέλγιο και μπορούν άνετα να παίξουν στον ΠΑΟΚ».