Ο Πανιώνιος ντουμπλάρισε τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα και ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι.

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα, αφού ήταν και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Είχα πει στα παιδιά ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, ώστε να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη στην Κέρκυρα, Από την αρχή ήμασταν πολύ καλοί. Προσπαθούμε να αλλάζουμε πράγματα όσον αφορά τον τρόπο πίεσης. Να πιέζουμε ψηλά. Δεν κλειστήκαμε σε καμία φάση του αγώνα. Αν εξαιρέσω την φάση των καθυστερήσεων, ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε καθόλου αμυντικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό» δήλωσε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και συμπλήρωσε: «Στόχος έχω πει ότι είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Δεν μπορείς να κοιτάς πιο χαμηλά από εκεί που έχεις βρει κάτι. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Να έχουμε βάθος ως ομάδα και να το διατηρήσουμε αυτό. Είναι νωρίς ακόμα γι’ αυτά όμως.

 Μπορεί να είμαστε καλά από φυσική κατάσταση, αλλά αυτό που θα πρέπει να συμπληρώσουμε είναι τα κομμάτια τακτικής. Να δουλέψουμε πράγματα που μας λείπουν. Να αλλάξουμε κι άλλα συστήματα».