Κάτι ανεπανάληπτο έκανε ένας Γάλλος τεχνίτης, που ταξίδεψε 4.000 χιλιόμετρα για να συναντήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά στην Αθήνα.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει οπαδούς παντού στην Ευρώπη με την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Όπως είναι λογικό, γίνεται άξιο αναφοράς κάθε φορά που παίζει με τον Ολυμπιακό, ενώ, ουκ ολίγες φορές, στις εξέδρες βρίσκονται οπαδοί για χάρη του από όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, ένας τεχνίτης από τη Γαλλία, που ακούει στο όνομα Ουγκό Ντιμπουά, έκανε πραγματικά κάτι… τρελό. Ο 37χρονος ταξίδεψε συνολικά 4.000 χιλιόμετρα (!!) για να βρεθεί στην Αθήνα και το «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να τον απολαύσει από κοντά.

Πρόκειται για έναν υποστηρικτή της Λιόν, ο οποίος αποτελεί μεγάλο φαν του Γάλλου εξτρέμ και το ακόμα πιο απίθανο της υπόθεσης, είναι πως το έκανε με… οτοστόπ!

Με αφετηρία τη Γαλλία, ο Ντιμπουά πήγε σε Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Κόσοβο και Βόρεια Μακεδονία, πριν φτάσει στην Ελλάδα, με το ταξίδι του να διαρκεί συνολικά έναν μήνα.

Μάλιστα, στην Αθήνα έφτασε με μία μοτοσικλέτα, έχοντας στη πλάτη του ένα σακίδιο 30 κιλών. Και όλα αυτά, για να δει από κοντά τον Ματιέ Βαλμπουενά.