Η γραμμή του οφσάιντ φαίνεται πως είναι «προ των πυλών» καθώς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Υφυπουργείο Αθλητισμού αποφάσισαν να αναλάβουν το κόστος της «επάνδρωσης» του VAR με αυτή, που ανέρχεται στις 230.000.

Πρόκειται για ένα κόστος της τάξεως των 230.000 ευρώ (το μεγαλύτερο που μπορεί να φτάσει είναι 250.000). Το Υφυπουργείο Αθλητισμού δεσμεύτηκε να δοθεί λύση και το κόστος αυτό να καλυφθεί από δύο Υπουργεία. Της Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Αθλητισμού.

Ο στόχος είναι να έχει μπει η γραμμή του οφσάιντ μέχρι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Λίγκας και να είναι έτοιμο για τα ημιτελικά και τον τελικό του Κυπέλλου. Συμφωνήθηκε επίσης σε ένα διάστημα 10 με 15 ημερών να υπάρξει νέα συνάντηση αλλά με πιο μικρό αριθμό ατόμων. Σε επίπεδο αντιδράσεων στο περιθώριο της συνάντησης ξεχώρισε ο Κούγιας για τις κλήσεις του από τον αθλητικό εισαγγελέα αλλά και για τους Γραμμένο – Περέιρα ενώ αντιδράσεις για το θέμα των κλήσεων για δηλώσεις υπήρξαν και από πλευράς Ολυμπιακού και μάλιστα σε σχέση και με τον ΠΑΟΚ.