Η ομάδα της Ιταλίας αναζητά επιθετικό και οι εξελίξεις με Σφιντέρσκι και ΠΑΟΚ προχωρούν με αργούς πλέον ρυθμούς.

Μετά το… ντόρο που προκλήθηκε όταν γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ησυχία δεδομένου πως δεν έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις, με τους Ιταλούς να ζυγίζουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Αναφερόμενοι στον Κάρολ Σφιντέρσκι, υπογραμμίζουν πως μπορεί να επετεύχθη συμφωνία με τον Πολωνό (σ.σ. να εμφανίστηκε θετικός ο ποδοσφαιριστής μέσα από τις ενέργειες του ατζέντη του), ωστόσο, δεν τα βρήκαν με τον ΠΑΟΚ με φόντο την παραχώρησή του.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως: «Τα ονόματα για τη μεταγραφική ενίσχυση είναι τα ίδια, αλλά παραμένουν περίπλοκες διαπραγματεύσεις.

Ο Άρναουτοβιτς φαίνεται να είναι στην pole position αλλά ο μισθός του (7.000.000 ευρώ) θα μπορούσε να είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Ιανουάριο. Θα ήταν ευκολότερο για τη Μπολόνια τον πάρει ως ελεύθερο τον Ιούνιο.

Η συμφωνία για το Σφιντέρσκι υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, το όνομα που κυκλοφόρησε είναι αυτό του Κρίστιαν Λόβριτς. Ενός 25χρονου Σλοβένου φορ της Γκόριτσα. “Είναι αλήθεια, η Μπολόνια μας έχει επικοινωνήσει, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ας δούμε τι θα συμβεί”, δήλωσε ο πρόεδρος του σλοβενικού συλλόγου.

Θα ήταν μια εναλλακτική επιλογή αν δεν επιτευχθεί ο πρώτος στόχος, που είναι ο Αυστριακός επιθετικός της Γουέστ Χαμ”».