Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Αμπέλ Φερέιρα να κάθεται κανονικά στον πάγκο του Δικέφαλου, ωστόσο τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως το νέο προπονητή της Παλμέιρας!

Σίγουρη θεωρούν την παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας τα ΜΜΕ στη Βραζιλία, σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα «goal.com», ο 41χρονος τεχνικός έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με δυνατότητα επέκτασης για μία ακόμη σεζόν.

Όπως επισημαίνεται στα ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων ΜΜΕ ο Πορτογάλος τεχνικός έχει απαντήσει θετικά από την Τετάρτη (28/10) στην συγκεκριμένη πρόταση της Παλμέιρας, η οποία πρόκειται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες, προφανώς μετά το τέλος του αγώνα Γρανάδα-ΠΑΟΚ, τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Επίσης γίνεται λόγος για προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας του Σάο Πάολο να μειώσει κι άλλο το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει στον «Δικέφαλο» για να αποδεσμευτεί ο Πορτογάλος προπονητής από το συμβόλαιο που έχει με την ελληνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.