Ο Άρης απέδρασε με το διπλό από την έδρα του Βόλου και παρά την ανακατωσούρα των τελευταίων ημερών, είναι η μοναδική ομάδα στην Super League που έχει το απόλυτο!

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος… πέρασε στην ιστορία, αλλά και αυτή όπως και η πρώτη θα έχει αγώνες σε εκκρεμότητα λόγω της ειδικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr και τον Απόλλωνα Σμύρνης! Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης έχοντας παίξει δύο παιχνίδια κι έχοντας ισάριθμες νίκες… πήραν κεφάλι στην βαθμολογία όντας η μόνη ομάδα με το 2/2.

Μάλιστα το καταπληκτικό είναι ότι το πέτυχαν με δύο διαφορετικούς προπονητές. Ο Ενινγκ ήταν στον πάγκο στη νίκη επί της Λαμίας και ο υπηρεσιακός Τερζής στον Βόλο!

Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί πως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ που επικράτησαν την 2η αγωνιστική δεν έχουν παίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον μεταξύ τους αγώνα (σ.σ άρα αν υπάρξει νικητής θα έχει κι αυτός 2 στα 2 τις πρώτες αγωνιστικές), ενώ και οι ομάδες που προβιβάστηκαν από την SuperLeague 2 (ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr, Απόλλων Σμύρνης) δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τις υποχρεώσεις τους!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1. ΑΡΗΣ 6
2. Ο.Φ.Η. 4
3. Π.Α.Ο.Κ. 4
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3
5. A.E.K. 3
6. ΒΟΛΟΣ 3
7. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
10. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 0
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Car.gr 0
12. Α.Ε.Λ. 0
13. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0
14. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 0

*O ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr και ο Απόλλων Σμύρνης έχουν δύο ματς λιγότερα.

** Οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ έχουν από ένα ματς λιγότερο.