Τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζεται στο Ισραήλ η μεταγραφή Πλάνιτς στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα φέρεται να παραδέχθηκε πως είναι αδύνατο ν’ αρνηθεί την προσφορά της «Ένωσης».

Θέμα χρόνου θεωρούν στο Ισραήλ τη μεταγραφή του Μπογκντάν Πλάνιτς στην ΑΕΚ. Μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στη Σερβία για συμφωνία της «Ένωσης» με τη Μακάμπι Χάιφα, ο ιδιοκτήτης της φέρεται να επιβεβαιώνει το επικείμενο deal.

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν σε podcast του «Sport5», ο Γιακόφ Σαχάρ εκμυστηρεύτηκε στον πρώην προπονητή, Σλόμο Σαρφ, ότι ο 30χρονος στόπερ θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

«Ο Πλάνιτς είναι ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στη Μακάμπι Χάιφα, αλλά είναι αδύνατον να ανταγωνιστούμε την πρόταση των Ελλήνων.

Είναι επίσης αδύνατον να δημιουργήσουμε τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ των παικτών, γιατί στη συνέχεια όλοι θα ζητήσουν περισσότερα.

Είχε δύο εξαιρετικές σεζόν, κατέκτησε πρωταθλήματα, αλλά είναι ώρα να φύγει. Επιπλέον τα χρήματα για την ομάδα είναι καλά και η ΑΕΚ φέτος δεν παίζει στην Ευρώπη. Αυτό μας επιτρέπει να τον δώσουμε μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό».