Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τα χρόνια που βρίσκεται στους «ασπρόμαυρους», για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και τους στόχους του, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του που αποτελεί μέλος του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

«Το ποδόσφαιρο είναι μια περίεργη κατάσταση, δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το μέλλον. Τώρα όμως είμαι εδώ για περισσότερα από τρία χρόνια, ανανέωσα το συμβόλαιό μου για άλλα τρία χρόνια, οπότε αυτό είναι το σπίτι μου τώρα. Νιώθω ευγνώμων και ταπεινός που έχω την ευκαιρία να παίξω γι’ αυτόν τον καταπληκτικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ που πιστεύει σε μένα. Έχουμε πολλούς στόχους μπροστά μας και πλέον μπορώ να επικεντρωθώ αποκλειστικά στους ποδοσφαιρικούς μας στόχους».

Για την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του:

«Είχα εξαιρετικές εμπειρίες εδώ τα τελευταία τρία χρόνια. Νιώθω πως είμαι σημαντικό μέλος της ομάδας κι επίσης νιώθω πως έχω να δώσω ακόμα πολλά. Υπάρχει ένα πολύ καλό πρότζεκτ που θέλω να είμαι μέλος. Νιώθω πολύ καλά εδώ, στην πόλη, γύρω από τον σύλλογο. Δεν είδα κάποια άλλη επιλογή, από το να μείνω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον κι επίσημα έχουμε έρθει σε συμφωνία».

Για τις αλλαγές ομάδων κατά την διάρκεια της καριέρας του και τι βρήκε στον ΠΑΟΚ που τον κάνει να θέλει να μείνει στην Τούμπα:

«Πιστεύω πως όταν παίζεις ποδόσφαιρο θέλεις να φτάσεις σε όσο πιο υψηλό επίπεδο μπορείς. Στο παρελθόν στο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι, έκανα βήματα για να φτάσω πιο ψηλά, σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που θα παλεύει για πρωταθλήματα, για ευρωπαϊκή διάκριση, όπου θα τα έχεις όλα και θα μπορείς να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδο».