Για το αν θεωρεί πως πρέπει να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα μίλησε ο Σβέριρ Ίνγκασον του ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλοι παίκτες θέλουν να επιστρέψουν, ωστόσο όταν θα το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Παράλληλα στάθηκε στην διαφορά που υπάρχει αυτή την ώρα με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του Δικεφάλου θα παλέψουν τις ελπίδες που έχουν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην εφημερίδα Metrosport:

Πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα ή να περιμένουμε όσο μπορούμε για να ολοκληρωθεί η σεζόν;

«Είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση. Το πιο σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε τους περιορισμούς που έχει θέσει η κυβέρνηση και να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό πριν ξεκινήσουν πάλι τα πάντα. Το πιο σημαντικό δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά να επιστρέψουμε πίσω στις κανονικές μας ζωές. Κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα σταματήσει όλο αυτό, αν θα αρχίσουμε. Προφανώς όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει να περιμένουμε και ίσως καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν. Αλλιώς, θα χρειαστεί να περιμένουμε για την νέα περίοδο και ίσως αυτή να είναι πολύ καλύτερη γιατί όλοι οι παίκτες θα γνωρίζουν πόσα πολλά έχασαν τους προηγούμενους μήνες».

Σε περίπτωση που τελικά συνεχιστεί το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ πάρει πίσω τους 7 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν, εκτιμάς ότι θα υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να διεκδικήσετε τον τίτλο; Τι έφταιξε και δημιουργήθηκε αυτή η διαφορά;

«Θα είμαστε 7 βαθμούς πίσω, θα υπάρχουν ακόμη δέκα παιχνίδια να γίνουν και θα έχουμε να παίξουμε δυο φορές με τον Ολυμπιακό. Αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα υπάρχουν ακόμη καλές πιθανότητες. Όσο για την διαφορά το πιο κομβικό ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα μπορούσαμε να είμαστε στα ίδια επίπεδα στην βαθμολογία. Ήταν μια κακή ήττα και μας επηρέασε και στο επόμενο ματς με την Ξάνθη όπου δεν ήμασταν οι εαυτοί μας και χάσαμε άλλους δυο βαθμούς. Ήταν δύσκολη εβδομάδα εκείνη. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε σπάσει κάπως την αυτοπεποίθησή μας. Αλλά μετά από αυτό δείξαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε και επανήλθαμε στο Κύπελλο. Ήταν πολύ σημαντικό για μας που νικήσαμε, γιατί ανακτήσαμε και επανήλθαμε στο Κύπελλο. Ήταν πολύ σημαντικό για μας που νικήσαμε, γιατί ανακτήσαμε την αυτοπεποίθηση, αλλά τώρα σταματήσαμε και δεν ξέρει κανείς πώς θα είναι τα πράγματα όταν και αν επανέλθουμε. Αλλά αν είμαστε στους 7 βαθμούς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Προηγούμενο άρθροΣάντος: “Είναι πάντα σκληρό να χάνεις τη μητέρα σου”
Επόμενο άρθροΤο γκολ που… “μετάνιωσε” ο Μέσι (vid)