Τον σχεδιασμό που έχει να κάνει με την στελέχωση της ομάδας σε όλους τους τομείς προχωρούν στον Ιωνικό, με τους Γιάννη Ξανθόπουλο και Γιώργο Κασναφέρη να αναλαμβάνουν πόστο στους «κυανόλευκους».

Μπροστά το τρέξιμο που έχει να κάνει με πολλά θέματα, τα οποία αφορούν τόσο το αγωνιστικό, όσο και το εξωαγωνιστικό κομμάτι βάζουν στον Ιωνικό.

Πέρα από την παραμονή του Δημήτρη Σπανού στην τεχνική ηγεσία, αλλά και την ανανέωση κάποιων συμβολαίων οι Γιάννης και Τάκης Τσιριγώτης, θα προχωρήσουν στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου αυτή να εμφανιστεί ανταγωνιστική στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 14 χρόνια.

Εκτός όμως από τα αγωνιστικά, τα δύο αφεντικά των «κυανόλευκων» έχουν βάλει μπροστά τις διαδικασίες για να διευθετηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το γηπεδικό, όπως αυτό της κατασκευής σκεπάστρου, τα τουρνικέ, το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αλλά και κάμερες στο γήπεδο…

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αλλά και της στελέχωσης της ομαδας, το ίδιο θα πρέπει να γίνει και σε καίριες θέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος διετέλεσε παίκτης και αρχηγός της ομάδας της Νεάπολης επί εποχής Νίκου Κανελλάκη, θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Όσον αφορά το όνομα του Γιώργου Κασναφέρη, αυτό παραμένει «ζεστό» καθώς σε περίπτωση που τελικά οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, τότε ο πρώην τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα θα αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή και παράλληλα το οργανωτικό κομμάτι των Πειραιωτών.

Προηγούμενο άρθροΜπαρτσελόνα: Αποχωρεί ο Πιάνιτς αν παραμείνει στο πάγκο ο Κούμαν
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Αμφίβολος για τον πρώτο τελικό με Λαύριο ο Σαντ Ρόος!