Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την αποστολή του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (6/5, 20:00, COSMOTE SPORT 2HD) και δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σεμπά. Επέστρεψε ο Φαντιγκά.

Ο Ιωνικός το Σάββατο δίνει κρίσιμη μονομαχία στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Νικαιώτες θέλουν μόνο νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση και συγκεκριμένα με νίκη της Λαμίας επί του Λεβαδειακού θα υποβιβαστούν.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την αποστολή του και μέσα σε αυτήν δεν βρίσκεται το όνομα του Σεμπά. Απεναντίας, επέστρεψε ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού:

1. Μπόμπι Αλέν, 94. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 3. Oύγκο Σόουζα, 15. Γιώργος Βαλεριάνος, 16. Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, 20. Σίμο Ρουμπουλάκου, 22. Γιώργος Μύγας, 24. Αλεξί Ρομαό, 29. Ρασίντ Μπουενά, 66. Εμάνουελ Σάκιτς, 5. Ραμάν Τσίμπσαχ, 6. Φαμπιάν Αντούνες, 8. Ζινεντίν Μασάς, 34. Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, 75. Μπαντιουγκού Φαντιγκά, 87. Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, 11. Κέιν Γούλερι, 27. Δημήτρης Μάνος, 91. Χρήστος Ελευθεριάδης, 99. Βασίλης Μάντζης.