Ατομικό και θεραπεία ακολούθησαν και την Πέμπτη (18/11) οι Άοσμαν, Βαλεριάνος και Κάνιας, με τη συμμετοχή τους στο Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή.

Με τα ίδια προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο ματς (20/11, 19:30, 10η αγωνιστική της Super League 1) με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ιωνικός.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Πέμπτης (18/11) οι Αίας Άοσμαν, Γιώργος Βαλεριάνος και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ακολούθησαν για ακόμα μια μέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Η συμμετοχή των τριών ποδοσφαιριστών στον αγώνα με τους Αρκάδες παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, ωστόσο πρόθεση του τεχνικού τιμ των «κυανόλευκων» είναι να τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεδομένης και της επιθυμίας των ίδιων να αγωνιστούν στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες των νεοφώτιστων προπονήθηκαν κανονικά, δουλεύοντας πάνω στην τακτική. Η ομάδα της Νίκαιας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Παρασκευή (19/11) με απογευματινή προπόνηση κι εν συνεχεία θα ανακοινώσει την αποστολή της για την αναμέτρηση με τον Αστέρα.