Ο Ιωνικός τρέχει το θέμα του γηπέδου ώστε να είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν στη Super League 1, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον Δήμαρχο της Νίκαιας.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας Γιώργο Ιωακειμίδη είχαν οι άνθρωποι του Ιωνικού.

Σε αυτή συζητήθηκαν ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν προκειμένου το γήπεδο της Νεάπολης να είναι έτοιμο, να φιλοξενήσει αγώνες της Super League, στην οποία οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν μετά από 14χρόνι απουσίας τους.

Παράλληλα σε αυτή υπήρξε ενημέρωση και για άλλα οργανωτικά θέματα, προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής της στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νίκαιας δεσμεύτηκε πως θα γίνει κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου ο Ιωνικός να παίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος στην φυσική του έδρα.

Για τον λόγο αυτό στόχος και επιθυμία όλων είναι το σκέπαστρο να είναι έτοιμο την 1η Αυγούστου. Από εκεί και μετά θα γίνουν κινήσεις που έχουν να κάνουν με την προσθήκη των τουρνικέ, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να προχωρούν από την πλευρά τους και στην αρίθμηση των θέσεων.

Σ΄ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, στο ρόστερ θα βρίσκονται και την νέα αγωνιστική περίοδο, οι Πλατέλλας, Μάναλης, Ματσούκας, Γκουτσούλας, Φουρλάνος, Τσιριγώτης, Μουστάκης και Πογοσιάν, ενώ συνάντηση αναμένεται να υπάρξει και με τον Αναγνωστόπουλο.

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Δεν σταματάνε οι πανηγυρισμοί του πρωταθλήματος για τον Χεζόνια (pic)
Επόμενο άρθροΕφές: Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τον Σανλί