Από την Ιταλία φέρονται να υποστηρίζουν πως ο Τζενάρο Γκατούζο ικανοποιείται από την πρόταση του Ολυμπιακού.

Την στιγμή που στον Ολυμπιακό έχουν όλη την προσοχή τους στραμμένη στην ΑΕΚ και την αναμέτρηση της Κυριακής, στην Ιταλία κάποιοι ασχολούνται με το θέμα Γκατούζο και το ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Έτσι όπως μεταφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το «Φως» ο Ιταλός τεχνικός, φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στην ελληνική ομάδα και να γίνει αυτός ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Η πρόταση που του έχει γίνει από τους Πειραιώτες είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του και πιθανότατα θα απαντήσει θετικά.

Την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού έχουν και άλλους στη λίστα με τους προπονητές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ρεμπρόφ. Ιστοσελίδες από το εξωτερικό (από την Αραβία) ανέφεραν χθες ότι ο Ουκρανός θέλει να αποχωρήσει από το Ντουμπάι και ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την συνεργασία μαζί του.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Ρεμπρόφ είναι διαθέσιμος να ρίξει τις απαιτήσεις του αρκετά από τα δύο εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει.