Ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της Ένωσης για το 2020 και έδωσε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές για την νέα χρονιά.

Ο Ίλια Ίβιτς έδωσε το… παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για το 2020, όπου και μίλησε στους παίκτες της ομάδας για τη νέα χρονιά αλλά και για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Καταλαβαίνετε ότι το 2020 είναι μια σημαντική χρόνια για την ΑΕΚ, θέλουμε να πάμε καλύτερα σε όλους τους τομείς και θέλω να ξεκινήσουμε δυνατά τον Γενάρη που είναι ένας καθοριστικός μήνας με φορτωμένο πρόγραμμα. Εκτός των άλλων ξεκινάμε και στο Κύπελλο που καταλαβαίνετε ότι αποτελεί βασικό στόχο για εμάς την εφετινή σεζόν. Θέλω να είστε επαγγελματίες και να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στις υποχρεώσεις σας»

«Ο Ιανουάριος είναι μήνας μεταγραφών και είναι λογικό στην Ελλάδα, οι περισσότεροι το ξέρετε, να γράφονται πολλά πράγματα. Δεν θέλω να σας αποσπούν την προσοχή. Πιστεύω ότι εδώ μέσα είμαστε άντρες και επειδή εγώ έτσι έχω μάθει να λειτουργώ να ξέρετε ότι μπορεί να ισχύει για τον καθένα από εσάς, δεν θα το διαβάσετε στις εφημερίδες και στα σάιτ αλλά θα το έχουμε πει εδώ μέσα πρώτα πρόσωπο με πρόσωπο. Όποτε δεν θέλω να επηρεάζεστε από ό,τι τυχόν μπορεί να γραφτεί. Δεν είναι αυτή η δουλειά σας και δεν θέλω καν να σας απασχολεί τι μπορεί να γραφτεί»