Για το πως περιμένει το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Ράφαελ Καμάτσο, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ετοιμότητας ενόψει play off.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά, στην ερώτηση πώς περιμένει ότι θα είναι το σημερινό παιχνίδι για τον Άρη, μετά την ήττα που προηγήθηκε στη Λαμία, απάντησε: “Περιμένω ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι σίγουρα δύσκολο. Πιστεύω, όμως, ότι θα αντιδράσουμε για την ήττα που προηγήθηκε και θα φτάσουμε στη νίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά στις προπονήσεις για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα”.

Ερωτώμενος πώς περιμένει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσεγγίσει την αναμέτρηση, είπε: “Περιμένω ότι οι αντίπαλοί μας θα επιχειρήσουν να μας πρεσάρουν ψηλά. Ότι θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν στην επιθετική ανάπτυξη και θα ψάξουν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Ξέρουμε πώς παίζει ο αντίπαλος και πιστεύω ότι θα τους αντιμετωπίσουμε σωστά”.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, ο Καμάτσο εστίασε στα εξής: “Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Να κερδίσουμε όλες τις μπάλες και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν τα κάνουμε αυτά, με την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, θα βρούμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη”.

Σχετικά με το πόσο κρίσιμο αξιολογεί ότι είναι για τον Άρη να πάρει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα πλέι οφ, σημείωσε: “Πράγματι, είναι πολύ κρίσιμο να πάρουμε τη νίκη. Ακολουθούν τα πλέι οφ και χρειαζόμαστε τους βαθμούς αυτούς. Μετά είναι άλλο υπόθεση”.

Για το επίμαχο ζήτημα, πόσο έτοιμος αισθάνεται ο ίδιος, δηλαδή, για να πάρει θέση βασικού στην ομάδα, τόνισε: “Έχω αυτοπεποίθηση! Περιμένω την ευκαιρία μου. Δουλεύω καλά στις προπονήσεις και αισθάνομαι έτοιμος. Γενικώς, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα”.