Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς, με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παίρνει θέση για το θέμα «δωροδοκίας» του Σιαμπάνη, απαντώντας επί της ουσίας στον Κυριάκο Κυριάκου.

Μετά την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, με αφορμή την υπόθεση Ρόουζ και τη δικαίωση των «ασπρόμαυρων» για την απόπειρα δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Καραπαπάς δίνει τη δική του απάντηση.

Το μήνυμά του στο λογαριασμό του στο facebook:

Έχω βαρεθεί να εξηγώ σε συγκαμένους εγκεφαλικά τα αυτονόητα.

Αλλά με ενδιαφέρει πρωτίστως ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να μην μπερδεύεται απο αποβράσματα που γράφουν σε ΜΜΕ και social media.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη λοιπόν για δωροδοκία (δεν υπάρχει «απόπειρα», η δωροδοκία είναι τελεσθείσα εφ όσον προτείνεται άσχετα αν κάποιος δέχεται να δωροδοκηθει) στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Θα δούμε στη συνέχεια τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και θα το σεβαστούμε όπως κάνουμε πάντα. Αλλά επειδή κάποιοι πάνε να διαστρεβλώσουν τα πάντα και έχουν βάλει κάτι γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας και μερικούς πολιτευτές της πλάκας να γράφουν ότι να ναι ας το ξεκαθαρίσουμε:

Ένας τύπος που ήταν μια ζωή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπευθύνος Συνδέσμων, Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΟΚ, στις ίδιες παρέες και κουμπαριές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, πήγε να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη λίγα 24ωρα πριν το Άρης-ΠΑΟΚ.

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ γιατι έγινε ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ!!!

Τι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι;;; Το ποιός τον έβαλε τον κύριο θα μας το πεί η Δικαιοσύνη…

Αφήστε τα κρύσταλλα και τα χιόνια και περιμένετε.

Υγ.: εγώ σας προτείνω μαζί μου να είστε προσεκτικοί. Θα σας αποκαλύψω κάτι. 2/10. Δυο στα δεκα είναι το σύστημα μου. Δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε…