Η απάντηση του Κώστα Καραπαπά σε όσους τον… κατηγόρησαν πως συνεχάρη τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Η χειραψία του Κώστα Καραπαπά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου (2-0) φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους οπαδούς των Πειραιωτών που την σχολίασαν αρνητικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε την απάντησή του τονίζοντας πως δεν συνεχάρη τον προπονητή των «πράσινων», αλλά απλώς τον χαιρέτισε γιατί εκτιμά την συμπεριφορά του.

Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρει:

«Δεν μας φτάνει η θολούρα και η στενοχώρια μας, έχουμε και κάποιους ανάμεσά μας που έχουν φαντασιώσεις. Κάποιους που είναι σκληροί κριτές στα πληκτρολόγια και από κοντά μας γεμίζουν σάλια. Τουλάχιστον κάποιοι μάγκες που κάνουν κριτική πραγματική μάς την κάνουν και από κοντά.

Απλά επειδή τα λέμε όλα μεταξύ μας τόσα χρόνια και άσχετα από το αγωνιστικό-και μιας και δεν έχει ύπνο απόψε-θέλω να τονίσω τα εξής:

Σε κανέναν δεν έδωσα συγχαρητήρια για τίποτα. Χαιρέτησα τον κύριο Γιοβάνοβιτς που ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ να μας χαιρετήσει. Σε όλα τα παιχνίδια μεταξύ μας είναι κύριος.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, το ξαναλέω, λυπάμαι που διαβάζω ηλιθιότητες από κάποιους που μάλλον ξεχνάνε ότι τις δικές μας μανάδες βρίζουν 90 λεπτά στο κοτέτσι των Αμπελοκήπων, σε εμάς πετάνε μπαταρίες, βίδες και κουτάκια μπίρες. Οπότε σκέψου το φίλε την επόμενη φορά που θα κάνεις κριτική τέτοιου τύπου για αγκαλιές και φιλικές σχέσεις…

Κάτι τέτοια βράδια…».