Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Κώστα Μανωλά, όμως διέψευσε τις φήμες περί συμφωνίας.

Την στιγμή που στην Ιταλία τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μεταφέρουν πληροφορίες σχετικά με την μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό και τις σχέσεις του Έλληνα άσου με τον πρόεδρο της Νάπολι έρχεται, ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού να παραδεχθεί ότι υπάρχουν επαφές για τον παίκτη.

Ο Κώστας Καραπαπάς, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του προφίλ του στο instagram, αντέδρασε σε ένα δημοσίευμα σχετικό με το θέμα Μανωλά επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά ότι υπάρχουν επαφές και με τον παίκτη αλλά και τη Νάπολι για τη μεταγραφή.

«ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπάρχουν κάποιες επαφές με τον Μανωλά και τη Νάπολι, όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων.

Θυμίζουμε ότι και προ ημερών ο Κώστας Καραπαπάς με άλλη του ανάρτηση είχε διαψεύσει ότι υπάρχει συμφωνία, αποφεύγοντας όμως να κάνει κάποια αναφορά για το ζήτημα των διαπραγματεύσεων της ομάδας του Πειραιά.