Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του πάλεψε στο Περιστέρι, αλλά πλήρωσε μια αδράνειά της, ενώ υποστήριξε πως η κούραση από το ματς της Πέμπτης δεν έπαιξε ρόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τον Ατρόμητο:

Αρχικά υποστήριξε: «Η ομάδα πάλεψε παρότι παίξαμε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γκολ μπήκε από δικό μας λάθος, δεν δώσαμε ευκαιρίες πολλές στον αντίπαλο, είχαμε κι εμείς ευκαιρίες, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Για το αν ο τραυματισμός του Γκαρσία και η αποβολή του Μάνταλου ήταν κομβικά σημεία: «Σίγουρα ήταν δύο κρίσιμες φάσεις. Εμείς παλέψαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ από στατική φάση παρά την έμφαση που είχε δώσει στην προετοιμασία για το παιχνίδι: «Το ξέραμε ότι είναι δυνατοί σε αυτό το κομμάτι. Τώρα δεν είδα ποιος έχασε το μαρκάρισμα. Θα το αναλύσουμε έπειτα. Ούτε την Πέμπτη που νικήσαμε ήμασταν καλύτεροι, ούτε σήμερα που χάσαμε ήμασταν χειρότεροι».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση: «Δεν το πιστεύω. Και με δέκα παίκτες τρέξαμε μέχρι το τέλος, συνεπώς δεν είχε σημασία».