Ένα εκτενές αφιέρωμα στον Ιταλό τεχνικό της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, από τις μέρες που ήταν ποδοσφαιριστής έως την πορεία τος στον πάγκο της ΑΕΚ, έκανε το UK Yahoo Sports.

Το βρετανικό Μέσο αναφέρεται στον Αντόνιο Κόντε τονίζοντας πως αυτό αυτόν έμαθε πολλά ο Καρέρα. «Σκέφτηκα να γίνω προπονητής την τελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής», τονίζει ο ίδιος με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο θέμα.

«Ο κορωνοϊός σταμάτησε την εξαιρετική δουλειά του Καρέρα με την ΑΕΚ, αλλά ακόμα και με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, η ομάδα του συνέχισε από εκεί που σταμάτησε δίνοντας μάχη για την έξοδο στο Champions League», λέει το UK Yahoo Sports.

Το διεθνές μέσο καταλήγει: «Από τότε που ο Καρέρα πήγε στην ΑΕΚ έχει μόλις μια ήττα σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Γενικότερα, ο Καρέρα έχει μόνο 21 ήττες σε 119 αγώνες με την ΑΕΚ, την Σπάρτακ και τη Γιουβέντους».

Αναφορικά με την δουλειά του στην ΑΕΚ τονίζει: «Έχω μεταφέρει όλο μου το πάθος στην ομάδα. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το όνειρό μου είναι να επιστρέψω στην Γιουβέντους».