Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου (5-1) μίλησε ο Καρλίτος και στάθηκε στη σημασία των βαθμών ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 5-1 του Βόλου με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος.

Ο Ισπανός επιθετικός σε δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία της νίκης, ενώ το μόνο που είπε για το ντέρμπι είναι ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρλίτος:

Φέτος εμφανίζεσαι πολύ καλύτερος. Τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι;

«Ουσιαστικά είμαι ο ίδιος παίκτης. Τα πράγματα μας βγαίνουν πολύ καλύτερα από ότι την περασμένη σεζόν. Μπορώ να πω ότι δουλεύουμε και πολύ καλύτερα. Αυτό βέβαια αντικατοπτρίζεται ήδη στον αγωνιστικό χώρο. Το βλέπετε και εσείς».

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Βόλο. Επόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Τι έχεις να πεις;

«Αυτό που μπορώ δεδομένα να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα και σε αυτό το ματς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτό κάνουμε σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για την επερχόμενη αναμέτρηση».

Πως αισθάνεσαι εσύ αυτή την περίοδο ;

«Γνωρίζω ότι παίζω σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Ξέρω τις ευθύνες μου και το τι πρέπει να κάνω. Βεβαίως και οι συμπαίκτες μου πρέπει να δώσουμε το καλύτερο γι αυτό τον σύλλογο».

Σε βλέπουμε ότι στα τελευταία ματς σκοράρεις αρκετά. Τι έχεις να πεις γι αυτό ;

«Μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι χαρούμενος για τους βαθμούς που παίρνουμε και όχι τόσο πολύ για τα γκολ. Οι βαθμοί που παίρνει η ομάδα έχουν σημασία σε αυτή τη φάση».

Αυτή η νίκη επί του Βόλου πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα δύσκολο και περίεργο. Είδατε ότι την πρώτη αγωνιστική κερδίσαμε και μετά δεν πήραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η σημερινή νίκη μας δίνει μια μικρή ώθηση».