Ο Καρλίτος σχολίασε τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, και στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που έφερε ο Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας πως έτσι του αρέσει να παίζει.

Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Καρλίτος, που έβαλε δύο γκολ στο 4-0 εναντίον του Απόλλωνα, ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Κατ’ αρχήν αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος γιατί είχαμε δίπλα τους φιλάθλους μας και αυτό μας έλειψε πολύ. Είχαμε μια μακριά περίοδο προετοιμασίας, δουλέψαμε πολύ και αυτές οι λεπτομέρειες είναι πράγματα που δουλέψαμε και φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο να αλλάξεις σε ένα τόσο διαφορετικό τρόπο παιξίματος, που εμένα βέβαια μου αρέσει και μου πάει. Ο προπονητής μας είπε πώς θέλει να παίξουμε κι αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα με το βάρος του Παναθηναϊκού.

Όλοι οι παίκτες που ήρθαν, ήρθαν για να βοηθήσουν. Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ, μου αρέσει πολύ και χαίρομαι που συνεργάζομαι καθημερινά με τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να πω πολλά στους οπαδούς, αλλά θα πω πως είναι σημαντικοί για εμάς. Μας δίνουν αυτό που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής».