Εκνευρισμένος με τις αντιδράσεις του κόσμου και τις αποδοκιμασίες προς τον Άκη Μάντζιο ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης που στηρίζει τον Έλληνα προπονητή.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έφερε μεγάλη στεναχώρια και προβληματισμό τόσο στον κόσμο της ομάδας, όσο και στην διοίκηση της ΠΑΕ. Η αντίδραση του κόσμου ήταν έντονη και είχε ως κύριο εκφραστή τον Άκη Μάντζιο.

Οι αντιδράσεις αυτές έφεραν τον έντονο εκνευρισμό του Θόδωρου Καρυπίδη που ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει θέμα Μάντζιου και πως ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. «Δεν γίνεται μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο ο Μάντζιος να είναι καλός και χθες να είναι κακός. Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα», σχολίαζαν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τα στελέχη του Άρη.

Στο στρατόπεδο των Κιτρίνων θεωρούν πως η διακοπή του πρωταθλήματος είναι βάλσαμο, αφού θα επιστρέψουν οι πολλοί τραυματίες και επιπλέον θα γίνει μια ανάλυση της κατάστασης εντός των αποδυτηρίων για να βρεθούν τα αίτια του κακού συνολικά ξεκινήματος του Άρη στο πρωτάθλημα.