Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, φροντίζοντας να τα ψάλλει στους παίκτες για την απόδοση τους.

Η συνολική απόδοση του Άρη αλλά και η χαρακτηριστική αδιαφορία ορισμένων παικτών ήταν οι δύο λόγοι που έκαναν έξω φρενών τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος παρακολουθούσε από κοντά την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» στο «Γ. Καμάρας» το απόγευμα του Σαββάτου (15/01).

Το τελικό 0-0 και η σημαντική απώλεια βαθμών οδήγησε τον ισχυρό άνδρα του Άρη στον χώρο των αποδυτηρίων μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Με σκληρή γλώσσα, ο Καρυπίδης εξήγησε στους παίκτες ότι θα έπρεπε να ντρέπονται και ότι δε θα δεχτεί άλλες δικαιολογίες από κανέναν, ζητώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. «Χρειάζεστε προπονητή για να νικήσετε τον Απόλλωνα που το πιο μεγάλο συμβόλαιο του ειναι το 1/5 και το 1/10 των δικών σας;», ρώτησε ρητορικά, ενώ προειδοποίησε πριν αποχωρήσει: «Από δω και πέρα θα δείτε άλλον Καρυπίδη».

Μένει να φανεί αν ο λόγος του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα έχει αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία (23/01).