Για ακόμη μία φορά ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης «άστραψε και βρόντηξε» με τα λεγόμενα του, προς τους παίκτες της ομάδας. Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους: «Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει, να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει».

Μετά τον αγώνα στη Ριζούπολη και το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας του, όπου τα είπε στους παίκτες της ομάδας σε έντονο ύφος.

Σήμερα (18/01) ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Άρη, στο Νέο Ρύσιο και τα είπε εκ νέου με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν την προπόνησή τους. Κλείστηκαν στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα και τους είπε να του εξηγήσουν τι φταίει για την εικόνα στη Ριζούπολη και γενικότερα του τελευταίου διαστήματος.

«Δεν δείχνετε πάθος, δεν μπορούμε να χάνουμε τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα», ανέφερε μεταξύ άλλων με τους παίκτες να λένε από την πλευρά τους, ότι «ο κορονοϊός μας αποσυντόνισε και μας έβγαλε από το ρυθμό μας, είχαμε αρκετά κρούσματα μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100% αφού έχασαν προπονήσεις».

Ο Καρυπίδης τους άκουσε και τους είπε… «Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρτε σκορ πρόκρισης. Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο και όχι…πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε. Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξετε σαν Άρης».

Οι παίκτες έκλεισαν τη συνάντηση με την υπόσχεση ότι από την προσεχή Πέμπτη θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Στη συνέχεια ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε όλη την προπόνηση και είχε συνομιλία και με τον Άκη Μάντζιο για την ομάδα, αλλά και για τα μεταγραφικά.