Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε σε αυστηρό ύφος στους ποδοσφαιριστές των Κιτρίνων. «Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα, να είμαστε ο πραγματικός Άρης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Με μία ημέρα καθυστέρηση ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το παρών στο Νέο Ρύσιο και στην προπόνηση του Άρη, μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές των Κιτρίνων πριν την έναρξη αυτής.

Ο πρόεδρος της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, μίλησε σε αυστηρό ύφος, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους. «Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν είναι η εικόνα μας αυτή».

Και πρόσθεσε: «Για μένα ο Άρης είναι πάνω από όλους και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει. Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει ή δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και είπε: «Ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, εκεί όπου υπήρξε ανταλλαγή απόψεων. «Έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε», είπαν.

Στο τέλος της κουβέντας και πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Θεσσαλονίκης είχε και ορισμένα τετ α τετ με αρκετούς εξ’ αυτών.