Τουρκικό δημοσίευμα θέλει τριπλέτα Ελλήνων μνηστήρων να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Τούρκου μεσοεπιθετικού της Τράμπζονσπορ, Γιουνούς Μάλι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «karadenizgazete», για τον Γιουνούς Μάλι, που θέλει να αποχωρήσει από την Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρονται ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ο 29χρονος Τούρκος επιτελικός μέσος με γερμανικό διαβατήριο λέγεται ότι θέλει να βρει νέα ομάδα, παίζοντας στη σκιά του Μπακασέτα και ιδίως μετά την απόκτηση του Χάμσικ εκ μέρους Τράμπζονσπορ.

Την επιθυμία του αυτή, υποστηρίζει η «karadenizgazete», έμαθαν οι τρεις Έλληνες μνηστήρες, οι οποίοι φέρονται να βολιδοσκοπούν τώρα την περίπτωση του.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Μάλι είχε δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό όταν αγωνιζόταν στη Βόλφσμπουργκ, όμως την είχε απορρίψει, ενώ το δημοσίευμα κλείνει μεταφέροντας την πληροφορία της ιστοσελίδας ότι ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Μάλι, γεγονός που δίνει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό προβάδισμα.