Στην καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επισήμανε πως σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και δε μέτρησε το 0-3 του Ολυμπιακού, ενώ είπε πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στη φάση του Σάκιτς, στο ΑΕΚ-Άρης.

Τέσσερις φάσεις από τη 10η αγωνιστική των play off της Super League περιλαμβάνει η εβδομαδιαία ανάλυση από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τελευταία για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

Από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό σημειώνει ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι στους «πράσινους» στο μαρκάρισμα στον Ιωαννίδη έπειτα από χρήση var και ακύρωση του γκολ του Ολυμπιακού και ότι είναι σωστή η κίτρινη στον Σάντσες για μαρκάρισμα στον Ανδρούτσο.

Στον αγώνα ΑΕΚ – Άρη αναφέρει ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτο στο χέρι του Σάκιτς έπειτα από κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι και το αιτιολογεί σημειώνονται ότι… «δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι διότι παρόλο που η μπάλα χτυπάει στο χέρι του αμυνόμενου, ερχόμενη από το στήθος του, είναι κοντά στο σώμα και σε φυσική θέση».

Τέλος, ότι είναι σωστό το πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου στον αγώνα με τον Βόλο, για χέρι του Γκρίλο έπειτα από σουτ του Μανούσου.