Τον 18χρονο φουλ μπακ, Καριμ ελ Ντεμπές «στέλνουν» στον Ολυμπιακό αιγυπτιακά ΜΜΕ, γράφοντας πως πλησιάζει στους ερυθρόλευκους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Ουάντι Ντέγκλα. Παίζει φουλ μπακ στην αριστερή πτέρυγα και φέτος μετρά 22 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτησή του η Αλ Αχλί.

«Το ταλέντο της Ουάντι Ντέγκλα είναι κοντά στον Ολυμπιακό», τιτλοφορείται το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «shorouknews.com» επισημαίνοντας πως «ο Καρίμ Ελ Ντεμπές δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό κατά την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του».

«Ο παίκτης κατάφερε να τραβήξει την προσοχή πάνω του την περασμένη σεζόν, κάτι που έκανε τους υπεύθυνους του συλλόγου της Αλ Αχλί να κινηθούν για την απόκτησή του τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν στέφθηκαν με επιτυχία», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Και καταλήγοντας στο δημοσίευα υπογραμμίζεται ότι «σύμφωνα με πηγή κοντά στον παίκτη, οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με τον Ντεμπές βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ο Ολυμπιακός θέλει να συμπεριλάβει στο δυναμικό του τον Καρίμ ελ Ντεμπές διότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις».

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο νεαρός φουλ μπακ θα έρθει στην Ελλάδα αρχικά για τον Ολυμπιακό Β’.