Ο Γιάννης Κόντης μίλησε για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του Άρη, την μεγάλη μεταγραφή του Ματίγια που ολοκληρώνει αλλά και για τον πολύπειρο, νέο τεχνικό της ομάδας, Πάκο Ερέρα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο Metropolis FM 95,5:

Για τον Χαβιέ Ματίγια: «Ο Ματίγια ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις στη Βιγιαρεάλ Β, ήταν να τον φέρουμε κι εμείς τότε στον Άρη. Τον είδα σε κάποια ματς, μου άρεσε, αργότερα έπαιξε και στην πρώτη ομάδα. Είναι ένας καλός χαφ, μαχητής και τεχνίτης. Δεν ξέρω τι έκανε πέρσι. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που είχε στην καριέρα του: «Ο τραυματισμός είναι ένα θέμα που πρέπει να προβληματίσει και να το εξετάσουν οι γιατροί. Η Β’ Ισπανίας που αγωνίστηκε είναι καλή κατηγορία, πιο δυνατή από ότι φαντάζεστε. Ο Κόντε που διακρίθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε από την τρίτη κατηγορία».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Έχω πολύ καλή άποψη και τεχνικά και σαν άνθρωπο. Η άποψη που έχω είναι από κοινούς φίλους. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, αρκεί να στελεχωθεί με άτομα γύρω του, γυμναστή, βοηθό. Από την εμπειρία που έχω με τους Ισπανούς προπονητές είδα ότι το πιο σημαντικό γι’ αυτούς είναι οι γυμναστές. Κάνουν τη μεγαλύτερη δουλειά. Αν έχει καλό γυμναστή και καλό επιτελείο με καλές επιλογές, δεν χρειάζεται πολύ ο Άρης για να πάρει μπροστά και να χτυπήσει ψηλά».

Για την επιστροφή Κολτσίδα: «Είναι καλή εξέλιξη αυτή και σημαδιακή. Και τότε ήταν ο Κολτσίδας στον Άρη, και τώρα είναι. Ίσως οι συγκυρίες αυτές σηματοδοτούν μια καλή νέα εποχή για τον Άρη».