Για τον μέλλον του στον Άρη, τις φήμες που τον ήθελαν προ των πυλών του Παναθηναϊκού, αλλά και τον τρόπο που βιώνει την καραντίνα, μίλησε ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων», Μιχάι Κόρχουτ.

Πρόσφατα, υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρει να αποκτήσει τον Μιχάι Κόρχουτ. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τόνισε πως δεν έχει δεχτεί καμιά πρόταση, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς βιώνει την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Άρη:

Για τη καραντίνα: «Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι αν δεν δείξεις τη ταυτότητα σου και αναφέρεις τον σκοπό της εξόδου σου. Οι κάτοικοι πάντως ακολουθούν τους περιορισμούς. Υπάρχει ευτυχώς ενα δάσος κοντά στο σπίτι μου και μπορώ να βγω και να γυμναστώ εκεί. Προσπαθώ να βοηθήσω και στη κουζίνα, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Πάμε βόλτα τον σκύλο, βλέπουμε ταινίες με τη γυναίκα μου και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο μας».

Για τις φήμες αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Δεν έχω δεχτεί καμιά πρόταση, ούτε έχει γίνει καμιά επαφή με τον εκπρόσωπο μου. Ξέρω ότι το συμβόλαιο του παίκτη που αγωνίζεται στη θέση μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αλλά δεν έχω κάνει καμία επαφή, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι».