Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη δουλειά στην Αυστρία, εκεί όπου θα παραμείνει έως και την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Ιουλίου, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Την ίδια στιγμή, φυσικά, «τρέχει»… δεκάδες θέματα στο μεταγραφικό παζάρι, με το βάρος να έχει πέσει στην απόκτηση στόπερ και επιθετικού. Ήδη, θυμίζουμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακοινώσει την απόκτηση των Ιμπόρα και Κίνι, που ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα στο Μιλς.

Τις δύο μεταγραφές, εξάλλου, «έτρεξε» ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έχει σηκώσει μανίκια για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών επέστρεψε στην Αυστρία μετά το ταξίδι-αστραπή στην Ισπανία για να φέρει τους δύο ποδοσφαιριστές και προετοιμάζει τα επόμενα «χτυπήματα».

Σήμερα, μάλιστα, στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, ο Κορδόν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου (ολόκληρη η συνέντευξή του θα δημοσιευτεί το πρωί της Παρασκευής), με τον Ισπανό παράγοντα να τονίζει μεταξύ άλλων ότι κύριο μέλημα του Ολυμπιακού αυτήν τη στιγμή είναι να φτιάξει ομάδα! Χαρακτηριστικά, είπε: «Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να χτίσουμε μία ομάδα, που θα είναι από ποδοσφαιριστές, που θα βρίσκονται στον ίδιο δρόμο. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση. Μπορεί μετά να έρθουν καλοί ή κακοί παίκτες, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μία ομάδα. Να είμαστε μία οικογένεια».