Όλα για όλα προκειμένου να κερδίσουν τον Παναιτωλικό θα τα δώσουν οι παίκτες του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Χουλιάν Κουέστα.

Μιλώντας στη Nova, αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην αξία του βαθμού στο κλάσικο με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα: «Πήραμε έναν καλό βαθμό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Βεβαίως, θέλαμε να νικήσουμε και κάναμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτό. Ο ένας βαθμός που πήραμε τελικά θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Πλέον, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Και έκανε μια μίνι αναδρομή σε αυτά που ακολούθησαν στην ομάδα του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της, για να φτάσει στη σημερινή κατάσταση: «Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μας περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Δεν λέω ότι δεν παίξαμε καλά στα παιχνίδια που ακολούθησαν, όμως, ψυχολογικά δεν ήμασταν καλά. Τα αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς μας βοήθησαν να ανέβουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Ανακτήσαμε την καλή ψυχολογική μας διάθεση, την αυτοπεποίθησή μας. Δεν είναι δικαιολογία αυτό που λέω, ότι χρειαζόμαστε χρόνο ως ομάδα, διότι έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και καινούργιο προπονητή. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη τριάδα αγώνων και μετά ακολουθεί εκ νέου διακοπή. Πιστεύω ότι μετά τη διακοπή αυτή θα μπορέσουμε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, διότι θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε καλά. Τώρα επικεντρωνόμαστε στα τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Στόχος μας είναι οι νίκες και πρώτα από όλα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό».

Πιο συγκεκριμένα, για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό τόνισε: «Ο Παναιτωλικός δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή, όμως, θα έρθει στο γήπεδό μας για να ζητήσει καλό γι’ αυτόν αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τα δύο τελευταία αποτελέσματα και για εμάς δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη».

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι μπορεί να είναι επηρεασμένος ο αντίπαλος από τη βαριά ήττα που προηγήθηκε γι’ αυτόν στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, απάντησε ο Κουέστα: «Μπορεί να επηρεάσει τον Παναιτωλικό η βαριά ήττα που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει εμάς. Εμείς ξέρουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή…».

Κι όσο για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για να φτάσει στη νίκη, εστίασε στα εξής: «Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας κόντρα στον Παναιτωλικό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε την προσωπικότητα που έχουμε ως ομάδα και να διεκδικήσουμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό».