Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, κατέθεσε μήνυση και ζητά 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, Άλκη Καμπανού, κατέθεσε μήνυση και αγωγή, ζητώντας 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τους Κυριάκο Κυριάκο, Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Γκοντσάρεβα Μαρία, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Νταβιντιάν Αρτούρ, Σαββίδη Γεωργή και Χρυσοχόου Ευαγγέλου.

Αναλυτικά:

“Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000€ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση.

Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση.

Αθήνα, 14/2/2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας”