Ο Κώστας Κουλιεράκης στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πιο σημαντικό είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και όχι η δική του συμμετοχή και το μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με τεσσάρα τον Παναθηναϊκό, ωστόσο λαβώθηκε με την απουσία του Κώστα Κουλιεράκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Ο Έλληνας στόπερ στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το σημαντικότερο είναι ο Δικέφαλος να πάρει το πρωτάθλημα και όχι η δική του απουσία, όπως και το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κουλιεράκης στη NOVA:

Για τη νίκη, την πρώτη θέση και το γεγονός πως συμπλήρωσε κάρτες: “Η δική μου δουλειά τελείωσε εδώ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, δέχτηκα την κάρτα και δεν έχω δικαίωμα να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι. Όλοι μέσα στα αποδυτήρια είναι έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που απομένει και να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν στεναχωριέμαι που δεν θα παίξω. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε σαν πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά, μπορούμε να το κάνουμε για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα”.

Για το σερί του ΠΑΟΚ στο φινάλε: “Το έχω ξαναπεί. Η ψυχή μιλάει. Με αυτή παίζουμε, όταν κουράζετε το σώμα. Είχαμε πίστη, το γνωρίζαμε και έτσι κρατηθήκαμε. Τίποτα δεν τελείωσε, έχει ένα ακόμα παιχνίδι, θα ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το ματς ακόμα και… αύριο αν παίζαμε.

Στην αρχή της σεζόν, δεν είχαμε δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη. Όλοι μαζί χτίσαμε μέταλλο, ψυχή και δείξαμε πως παίζουμε από την αρχή της χρονιάς σαν πρωταθλητές. Αυτό βγαίνει μέχρι και τώρα που φτάσαμε στο φινάλε”.

Για τα σενάρια για το μέλλον του: “Προέχει το ματς της Κυριακής και το πως στεφθούμε πρωταθλητές τίποτα άλλο”.