Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ (3-0), με τον Σλοβένο χαφ να μιλά για τα θετικά που κρατάει από την αναμέτρηση, αλλά και αυτά που θα πρέπει να διορθώσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

«Όπως είπα θα εξηγήσω τον πανηγυρισμό στο τέλος της σεζόν. Νομίζω πως ο αντίπαλος έπαιξε καλά, είχε το θάρρος να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος δεν δημιούργησαν καμία επικίνδυνη κατάσταση για εμάς. Έπαιξαν από πίσω με τον τερματοφύλακα τους, αλλά εμείς είχαμε ποιότητα και υπομονή.

Περιμέναμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε κάποιες στην αρχή του αγώνα, που δεν σκοράραμε. Όπως είπα, είχαμε υπομονή, ο αντίπαλος μας περίμενε και τελικά κερδίσαμε το παιχνίδι, Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά. Μπορούμε να κρατήσουμε κάτι θετικό και αρνητικό, από κάθε παιχνίδι. Θα μελετήσουμε τα αρνητικά μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Για το σερί και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια:

«Όλες οι ομάδες έχουν τώρα γεμάτο πρόγραμμα, οπότε όλες οι ομάδες έχουν πολλά παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι πως όταν κερδίζεις, μπαίνεις καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι, σε σχέση με μια ήττα. Τώρα πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση, να χαλαρώσουμε λίγο, όχι πολύ, και μετά να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

«Φυσικά θα είναι διαφορετικό. Πρόκειται για άλλη ομάδα, άλλη διοργάνωση, άλλη ιστορία. Θα είναι όλα διαφορετικά. Ίσως θα είναι διαφορετική και η δική μας προσέγγιση, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Θα είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι».