Για την περιπέτεια της υγείας του τον καιρό που ακόμα βρισκόταν στον Ολυμπιακό και που δεν ξεχνά ποτέ, μίλησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο παλαίμαχος Σέρβος στράικερ μίλησε στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη στιγμή που σταμάτησε η καριέρα του, όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά από τον γιατρό του Ολυμπιακού.

«Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ (σ.σ. Πάνος Σταματόπουλος) μού είχε σώσει τη ζωή», ανέφερε ο Κοβάσεβιτς.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους».

Όσο για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, είπε: «Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας».