Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική αστυνομία εκφράζει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο πρώτο του μήνυμα μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού στα όσα αναφέρει στο instagram δηλώνει τη βεβαιότητά του ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και το κίνητρο για το γεγονός αυτό.

Εκτός αυτών ευχαριστεί όλους για τις θερμές ευχές τους, το ενδιαφέρον τους και τα όμορφα μηνύματά τους στο διάστημα αυτό.

«Πρώτα από όλα θέλω να όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για μένα και μου έστειλαν την αγάπη τους σχετικά με την απαίσια εμπειρία, που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πρόσωπο που σχετίζεται με συγκρούσεις, δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν», αναφέρει –αρχικά- ο Σέρβος παλαίμαχος άσος και συνεχίζει:

«Ήμουν πάντα αθλητής, οικογενειάρχης και αυτά τα δύο είναι που έφτιαξαν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την κατάσταση στα χέρια της αστυνομίας, να κάνει τη δουλειά της. Της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το φρικτό γεγονός. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες».