Δηλώσεις εφ’ όλης της ύλης από τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ σε πολωνική ιστοσελίδα.

Ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ βρίσκεται στην Πολωνία με την εθνική ομάδα της χώρας του και έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport.pl.

Μεταξύ άλλων, ο μέσος της ΑΕΚ σχολίασε το μέλλον του, το ντεμπούτο του αλλά και την κατάσταση σε Ρωσία και Ουκρανία.

Όπως είπε, «έχω αφήσει τα περισσότερα πράγματά μου στο διαμέρισμα που έχω στο Κράσνονταρ, επειδή έπρεπε να πάρω μαζί μου μόνο δύο βαλίτσες. Είναι δύσκολο να πω τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι, όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αυτή είναι η μοναδική απάντηση τώρα. Τον Ιούνιο να γυρίσω στο Κράσνονταρ, θα μιλήσω με τον σύλλογο και θα δούμε για το μέλλον.

Λαμβάνω μεγάλο σεβασμό εδώ από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Απογοητεύτηκα πάντως από το πρώτο ματς, είχα ίωση και δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος. Δεν έπαιξα στο επίπεδο που μπορώ.

Τώρα είμαι με την εθνική και έχουμε μπροστά μας το σημαντικότερο ματς της χρονιάς (σ.σ. τον τελικό των playoffs για το Παγκόσμιο Κύπελλο με Σουηδία ή Τσεχία), μετά θα επιστρέψω στην Αθήνα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να βγει στην Ευρώπη.

Στη Ρωσία υπήρξαν αρνητικές αντιδράσεις για την επιλογή μου να φύγω, στην Πολωνία με “χειροκρότησαν” γι’ αυτό. Στην ομάδα μου πάντως δεν με είχαν κατακρίνει».