Συνεχίζει τη δουλειά στις προπονήσεις η Ξάνθη, με τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στην ΑΕΛ να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τους Μελιόπουλο – Καμαρά να αποχωρούν για τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ξάνθης

«Μία μέρα μετά την 2η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, η Xanthi FC γυμνάστηκε το πρωινό της Τρίτης στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του 1-0 επί της Λάρισας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική. Ο Κασά Καμαρά που από σήμερα θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Μαυριτανίας, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια θα απουσιάσει. 

Στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Xanthi FC Δημήτρης Μελιόπουλος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας κάλεσε 19 ποδοσφαιριστές στην Εθνική Νέων για δύο φιλικούς αγώνες στην Λετονία (12, 15/10) στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.»