Η ομάδα τις Φθιώτιδας, προχώρησε σε αρκετές αποδεσμεύσεις, καθώς αποχαιρέτησε οχτώ ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους ο Λουκάς Βύντρα και ο Απόστολος Βέλλιος.

Ημέρα αποχωρήσεων ήταν η πρώτη ημέρα του Ιουλίου για την Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να δίνει το σύνθημα για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αποχαιρετώντας οκτώ συνολικά ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Βύντρα, Ορτέγκα, Ταϊρόν, Αραμπούλι, Βέλλιο, Αραούχο, Μπανκουρά και Νινούα, με την Λαμία να επισημοποιεί το αντίο της στους συγκεκριμένους παίκτες μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Angel Martinez Ortega, Tyronne Gustavo Del Pino Ramos, Bachana Arabuli, Λουκά Βύντρα, Alhassane Bangoura, Lucas Alves De Araujo, Απόστολο Βέλλιο και Ninua Nika, θα ήθελε να τους ευχαριστήσει θερμά για την συνεργασία και τη συμβολή τους στην παραμονή της ομάδας στη Super League 1 και να τους ευχηθεί να έχουν υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους”, αναφέρει η ανακοίνωση.